Arbejdslederuddannelse

LOBPA uddanner netop nu 4. hold af Danmarks seriøse arbejdslederuddannelse med BPA-borgere fra hele landet – og i samarbejde med en af landets største uddannelsesinstitutioner: Niels Brock Copenhagen Business College.

 

 

Udbyttet er enormt for den enkelte, der opkvalificeres i blandt andet ledelse, motivering, konflikthåndtering og personalejura. De udtrykker eksempelvis:

”Jeg er blevet mere opmærksom på, hvordan jeg mere velovervejet ansætter til mit team, for nu ved jeg mere om forskelligheder og typer.”

”Det mest spændende har været at lytte til erfaringerne fra andre deltagere, der har haft BPA i mange år. Det har været meget givende at reflektere og finde ud af, at man ikke var alene i det her.”

”Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og min rolle. Det er rigtig, rigtig dejlig, at I tilbyder dette kursus.”

 

Arbejdslederuddannelsen afholdtes første gang i efteråret 2016, og over godt et år har LOBPA gennemført 4 hold med i alt 60 deltagende arbejdsledere.

“Kommunerne stiller i stigende grad skærpede krav til borgere med BPA, og vi oplever desværre, at der for ofte stilles spørgsmål til den enkeltes arbejdslederevne.
I LOBPA har vi dygtige arbejdsledere, og vi vil aldrig derhen, hvor eksempelvis et eksamensbevis bliver forudsætningen for BPA
– men vi har tilrettelagt Arbejdslederuddannelsen, så deltagerne får grundig indføring i alle aspekter af god og konstruktiv ledelse og kan udveksle erfaringer.
Vores mål er at gøre gode arbejdsledere endnu bedre, og evalueringen er, at Arbejdslederuddannelsen er en kæmpe succes,”

– Finn Jeppesen Løvenholdt Kemp, juridisk chef i LOBPA

 

Arbejdslederuddannelsen udbydes af LOBPA i samarbejde med Niels Brock og løber over 6 mødedage. Undervisningen er tilrettelagt og varetages af Niels Brock og af LOBPAs kyndige eksperter inden for HR, jura og arbejdslederrollen. Arbejdslederuddannelsen kan søges af LOBPAs kunder og medlemmer, hvor kunder har fortrinsret.

 

LOBPA er Danmarks eneste, landsdækkende interesse- og medlemsorganisation for BPA. Medlemskab koster 100 kroner per år og giver adgang til en bred vifte af fordele, blandt andet Arbejdslederuddannelse, netværk, temadage og workshops. Læs mere om medlemskab her.

 

 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >