Arbejdslederuddannelse

LOBPA har indtil efteråret 2019 opkvalificeret flere end 90 BPA-arbejdsledere fordelt på seks hold af Danmarks seriøse arbejdslederuddannelse. Uddannelsen er udviklet og tilrettelagt af LOBPA i samarbejde med en af landets største uddannelsesinstitutioner: Niels Brock Copenhagen Business College.

 

 

Over seks forløb har LOBPA forfinet og tilpasset Arbejdslederuddannelsen. Udbyttet er enormt for den enkelte, der opkvalificeres i blandt andet ledelse, motivering, konflikthåndtering og personalejura.

Deltagerne fortæller eksempelvis:

”Jeg er blevet mere opmærksom på, hvordan jeg mere velovervejet ansætter til mit team, for nu ved jeg mere om forskelligheder og typer.”

”Det mest spændende har været at lytte til erfaringerne fra andre deltagere, der har haft BPA i mange år. Det har været meget givende at reflektere og finde ud af, at man ikke var alene i det her.”

”Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og min rolle. Det er rigtig, rigtig dejlig, at I tilbyder dette kursus.”

 

Arbejdslederuddannelsen afholdtes første gang i efteråret 2016 efter ønske fra flere af LOBPAs kunder og medlemmer.

 

“Kommunerne stiller i stigende grad skærpede krav til borgere med BPA, og vi oplever desværre, at der for ofte stilles spørgsmål til den enkeltes arbejdslederevne.
I LOBPA har vi dygtige arbejdsledere, og vi vil aldrig derhen, hvor eksempelvis et eksamensbevis bliver forudsætningen for BPA
– men vi har tilrettelagt Arbejdslederuddannelsen, så deltagerne får grundig indføring i alle aspekter af god og konstruktiv ledelse og kan udveksle erfaringer.
Vores mål er at gøre gode arbejdsledere endnu bedre, og evalueringen er, at Arbejdslederuddannelsen er en kæmpe succes,”

– Finn Jeppesen Løvenholdt Kemp, juridisk chef i LOBPA

 

Hvis du vil vide mere om LOBPAs Arbejdslederuddannelse,
kan du kontakte LOBPAs medlemskonsulent
via email på medlem@lobpa.dk eller via telefonnummer: 30 43 04 80.

 

Arbejdslederuddannelsen udbydes af LOBPA og vi glæder os til at starte uddannelsen igen snarest. Undervisningen varetages af Niels Brock og af LOBPAs kyndige eksperter inden for HR, jura og arbejdslederrollen. Arbejdslederuddannelsen kan søges af LOBPAs kunder og medlemmer, hvor kunder har fortrinsret.

 

LOBPA er Danmarks eneste, landsdækkende interesse- og medlemsorganisation for BPA. Medlemskab koster 100 kroner per år og giver adgang til en bred vifte af fordele, blandt andet Arbejdslederuddannelse, netværk, temadage og workshops. Læs mere om medlemskab her.

 

 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >