Kontante medlemsfordele

Som medlem i LOBPA bliver du omfattet af vores fordelsprogram. Du får adgang til en række rabatter og til vores webshop.  

Gennem LOBPA Fordele opnår du, som medlem, adgang til forskellige rabatter.

 

Fordele og rabatter til dig som medlem af LOBPA.

I LOBPA arbejder vi for, at vores kunder, medlemmer og handicaphjælpere får adgang til en række fordele. Ved at se os som et samlet fællesskab, så er vi i stand til at forhandle attraktive fordele til gavn for alle.

De konkrete fordele afhænger af om du er hjælper, kunde eller medlem. Det skyldes, at vores partnere konkret vurdere hvilke fordele, som de ønsker at give til de respektive grupper.

Udgangspunktet er, at LOBPA Fordele arbejder for at skabe synergi. Derfor får kunder og deres hjælpere adgang til rabatter og fordele, fordi de er tilknyttet LOBPA.

Medlemmer i LOBPA får ligeledes adgang til fordele, men da vores partnere som oftest stiller krav om direkte tilknytning til LOBPA, så kan vi ikke videregive rabatter til medlemmernes hjælpere. Da LOBPA formelt ikke har relationer til hjælpere ansat hos medlemmerne, så kan vi ikke tilbyde medlemmerne, at de tilbyder deres hjælpere medarbejderfordele.

LOBPA Fordele er delvist selvfinansierende, dvs. nogle af indtægterne opnås gennem provision og bidrag fra samarbejdspartnere, der er med i ordningen. Dette er nødvendigt for at dække omkostningerne til at drive, administrere og udvikle medlemsfordelene i LOBPA Fordele.

Det betyder også, at dem som drager nytte af fordelene også er dem, som bidrager til programmet. Det synes vi er fair.

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >