Michael Graatang tiltræder som ny direktør i LOBPA


Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Michael Graatang, der den 1. juli 2020 tiltræder som ny direktør i LOBPA.
LOBPAs nye direktør er uddannet jurist og har de seneste fem år været direktør i LOS (Landsorganisationen for sociale tilbud). Han har tidligere været ansat i KL og har desuden en fortid som kommunaldirektør i Halsnæs og Gentofte Kommune.

Michael Graatangs vidtfavnende erfaringer og kompetencer taler ind i LOBPAs mission. Med sin stærke profil skal han bidrage til vores positive udvikling og vores ståsted som interessevaretager og leverandør af det bedste tilbud inden for BPA.

Blandt Michael Graatangs kommende opgaver fremhæver LOBPAs formand, Janne Sander behovet for at imødegå det pres, der er på BPA-området:
”LOBPAs nye direktør skal gå forrest i vores kamp for at styrke vilkårene for BPA. Her vil det være centralt at udvikle nye strategier og indgå tætte partnerskaber med kommuner og handicaporganisationer. Samtidig skal direktøren sikre, at driften er stabil, så alle kunder og medlemmer kan føle sig trygge.”

LOBPAs stærke værdier er for Michael Graatang en nøgle til at løfte de nye opgaver:
”Borgerens frie liv på egne præmisser er altid målet, når vores velfærdssamfund skal støtte og hjælpe. Her har LOBPA en unik indsigt, som jeg er inspireret af. Flere skal kigge i LOBPAs retning, når det gælder BPA og andre tilbud om personlig assistance. Vi skal være meget bevidste om, at vi er med til at sætte retning for hele branchen.”

Michael Graatang afløser LOBPAs tidligere direktør Steen Pihl Sørensen, der stoppede i februar 2020, fordi han havde fundet nye udfordringer i en ny stilling. Vi takker Steen Pihl Sørensen for et fint samarbejde og en stor indsats gennem hans fem år i LOBPA.

Til august vil det være muligt at hilse på Michael Graatang ved et virtuelt medlemsarrangement.

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >