Nyt fra LOBPA – Generalforsamling | Officiel redegørelse om BPA | Nye portotyper

Nyt fra LOBPA – Generalforsamling | Officiel redegørelse om BPA | Nye portotyper

Nye brevtyper kan forlænge forsendelser

Hvis du bruger Post Danmark til at sende breve og dokumenter til LOBPA, bør du være opmærksom på, at der fra den 1. juli er der ikke længere noget, der hedder A- og B-porto hos Post Danmark. Til gengæld indføres Quickbreve for dag til dag-omdeling, mens almindelige breve kan være op til fem dage undervejs.

 

Hvis du som kunde vil sikre dig hurtig levering af vigtige dokumenter, bør du enten sende dem som Quickbreve eller email.  Vi modtager lige så gerne elektronisk breve og emails, og du er velkommen til at scanne eksempelvis dine hjælperes oplysningsskemaer ind og sende dem som vedhæftet pdf-fil i en mail. Så er du sikker på, at vi modtager dem hurtigt nok til at nå at behandle dem.

 

Du kan læse mere om Post Danmarks nye brevtyper her: http://www.postdanmark.dk/da/Privat/send/aflevering-og-formater/Sider/nye-breve.aspx

 

Det talte vi om på generalforsamlingen

LOBPA afholdt den 11. juni generalforsamling i Korsør, hvor knapt 100 personer deltog. Bestyrelsens beretning og referatet er tilgængelige på LOBPAs hjemmeside, så alle kan få indblik i dialogpunkterne.

 

Især det nye AXP, Kundeweb, var omdrejningspunkt for mange spørgsmål og samtaler på dagen, og vi i LOBPA glæder os rigtig meget over, hvor godt systemet bliver taget imod af kunder, der nu ikke alene kan registrere deres BPA men også planlægge den.

 

Også Afløserlisten var et ivrigt diskuteret emne, og bestyrelsen understregede, at afløserlisten både teknisk og principielt er forbeholdt kunder i LOBPA.

 

Læs bestyrelsens beretning her: https://lobpa.dk/media/211365/beretning_2016_pdf.pdf

 

Læs referat fra generalforsamlingen her: https://lobpa.dk/media/211368/referat_2016_pdf.pdf

 

Ny officiel redegørelse om bl.a. BPA

Social- og Indenrigsministeriet kortlægger i en netop offentliggjort redegørelse for den socialpolitiske indsats i Danmark; herunder på BPA-området.

 

Læs mere og find redegørelsen her: http://sim.dk/nyheder/nyhedsarkiv/2016/jun/socialpolitisk-redegoerelse-2016.aspx

Kommende arrangementer

 

LOBPA orienterer arrangementer, som henvender sig til personer med interesse for BPA og Independent Living.

 

LOBPA arbejder på et spændende efterårsprogram. Allerede nu kan vi løfte sløret for, at vi i forbindelse med vores norske søsterorganisation ULOBAs BPA-konference i Oslo afholder et frokostarrangement for de kunder og medlemmer, som deltager på konferencen i Oslo.

 

Tema

Sted

Dato

BPA-konferenceOslo13. -15. oktober

Følg LOBPA på sociale medier:

LOBPA er i stigende grad aktiv på sociale medier. Her deler vi relevante nyheder og kommentarer. Der er mulighed for at debattere med andre på vores Facebookside, mens vi via Twitter forsøger at påvirke den offentlige debat.

 

Du kan hjælpe ved at følge os på sociale medier. Du må meget gerne dele eller like vores opslag.

 

  • Du kan finde LOPBA på Facebook her
  • Du kan finde LOBPA på Twitter her
  • Du kan finde LOBPA på LinkedIn her

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >