Nyt fra LOBPA – Dit input søges | Arbejdslederuddannelse | ULOBA-rapport

I dette Nyt fra LOBPA kan du blandt andet læse om et par danske og internationale BPA-undersøgelser samt om politiske nyheder på området.

Vi kan også lige nu og her løfte sløret for den næste omgang af Danmarks seriøse arbejdslederuddannelse:

Holdet, som bliver LOBPAs femte, har opstart den 6. september og kommer til at foregå i Aarhus. Holdet mødes en dag om ugen over seks uger, og deltagerne modtager efter gennemført forløb et uddannelsesbevis. Indtil videre har 60 arbejdsledere gennemført LOBPAs arbejdslederuddannelse, som er tilrettelagt og udbydes i samarbejde med Niels Brock Copenhagen Business College. Hold øje med kommende Nyt fra LOBPA for flere informationer.

 

 

VIVE interviewede i går 8 arbejdsledere for at afdække mangler i den nuværende BPA-ordning. LOBPA har assisteret VIVE med at finde interviewpersonerne. Kontakt LOBPA, hvis vi skal hjælpe dig inden for BPA.
BPA blev indført som rettighed i Norge for 3 år siden. Den norske BPA-organisation, ULOBA, har netop udgivet en rapport med brugernes egne erfaringer med BPA. Læs mere.

 


Det skriver andre om området


 

 


ENIL efterlyser BPA-arbejdslederes input 

ENIL (European Network on Independent Living) er ved at udarbejde en undersøgelse om Borgerstyret Personlig Assistance og søger i den forbindelse erfaringer og holdninger fra borgere over hele europa; især fra BPA-arbejedsledere. Alle bidrag er anonyme.

Læs mere.

Undersøgelsen består primært af et spørgeskema på engelsk.

LOBPA er medlem af ENIL, som er et fælleseuropæisk netværk af og for personer med handicap. ENIL arbejder for retten til og muligheden for et selvstændigt liv.

 


Mød LOBPA

Over den kommende tid kan du møde LOBPA på blandt andet Handicapkonferencen 2018, hvor konsulenter Susanne Karlshøj og Camilla Olesen holder oplæg og faciliterer en workshop om BPA. Konferencen foregår den 15. og 16. marts i Vejle.

Den 15. – 17. maj kan du møde LOBPAs konsulenter og ledelse på Health and Rehab-messen i København. Det er gratis at besøge messen, der er Skandinaviens største messe for hjælpemidler, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr. Messen er kendt for sit store udstillingsmiljø, hvor man kan afprøve de mest moderne produkter og hjælpeløsninger. LOBPA vil være på stand C2-006 – lige overfor kaffebaren.

Den 9. juni afholder LOBPA sin årlige generalforsamling; dette år på Egmont Højskolen i nærheden af Aarhus. Foreningens medlemmer modtager i løbet af foråret en invitation med flere informationer. Som sædvanlig rundes generalforsamlingen af med god mad, underholdning og hyggeligt samvær. Vil du have medindflydelse på LOBPAs arbejde for BPA, kan du melde dig ind her.

Den 14. – 17. juni er repræsentanter fra LOBPA at finde på Folkemødet. Her kan du blandt andre få direktør, Steen Pihl Sørensen, i tale. Vi glæder os til at møde medlemmer, branchefæller, partnere og politikere på Bornholm.


Kalender


Kunder i LOBPA får kørselsgodtgørelse på 1 kr. per kilometer. Se tilmeldingsfrister og flere detaljer ved at følge linket for det konkrete arrangement.

LOBPAs arrangementer er åbent for alle med BPA. En eventuel pris kan være differentieret, så kunder og medlemmer opnår rabat. LOBPA Netværk er eksklusivt for foreningens kunder og medlemmer.

 


Få mentor i LOBPA

Blev medlem i LOBPA

Lad LOBPA løfte dit arbejdsgiveransvar

 


 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >