Nyt fra LOBPA – Få arbejdslederuddannelse | Udflugter | Planlæg med Kundeweb

Endelig kan vi løfte sløret for LOBPAs efterårs arrangementer! I var så begejstrede for forårets ture til Givskud Zoo og Den Blå Planet, at vi fortsætter med at flere gode oplevelser og spændende udflugter. Arbejdslederuddannelsen er også tilbage – for fjerde gang.

 

 

Få arbejdslederuddannelse
Den 23. oktober starter fjerde omgang af Danmarks seriøse arbejdslederuddannelse, som LOBPA har udviklet og udbyder i samarbejde med Niels Brock Copenhagen Business College.

 

Forløbet klæder personer med BPA på til at varetage rollen som arbejdsleder, og godt 60 personer har allerede gennemført Arbejdslederuddannelsen med rigtig fine resultater. Tilmeldingsfristen er den 25. september.
Læs mere her.

 

 

LOBPA Oplevelser
I et unikt samarbejde med Herlev Teaterbio inviterer LOBPA til film og hyggeligt samvær omkring nogle af den seneste tids mest populære film. Vi får lavet ekstra god plads i salen, og bagefter spiser vi sammen i biografens café. Første film er Jackie, der følger historien om den amerikanske præsidentfrue Jacqueline Kennedy i dagene omkring mordet på hendes mand og USA’s tidligere præsident John F. Kennedy.

 

Vi arbejder hårdt for at imødekomme medlemmernes ønsker til arrangementer, og vi glæder os over også at kunne invitere med bag kulisserne på TV 2 i Odense og Moesgaard Museum i Aarhus.

Netværksmøderne er stadig en vigtig del af LOBPAs lokale aktiviteter. Dem kan du finde meget mere information om på LOBPAs hjemmeside.
Læs mere her.

 

 

Nemmere planlægning med Kundeweb

LOBPAs Kundeweb gør det nemt og overskueligt for arbejdsledere, som har overdraget arbejdsgiveransvaret til LOBPA, at holde styr deres bevilling og løbende timestatus.

 

Kundeweb blev relanceret sidste sommer og kommer allerede til sin ret som planlægningsværktøj. En af systemets mange fordele er nemlig det overblik, som arbejdsledere får ved i god tid at indtaste kommende vagter. En opdateret vagtplan i Kundeweb betyder, at arbejdsledere altid har løbende status på deres timeforbrug – helt ned i detaljer om typen af timer, der er brugt eller til overs i den enkeltes bevilling.

 

Kunder i LOBPA har adgang til godt 20 korte instruktionsvideoer om Kundeweb, som kan tilgås fra både pc, mobil og tablet. Kontakt din LOBPA-konsulent, hvis du mangler en adgangskode for at se eller gense videoerne.

 

 

Overenskomst 2017-2020

Vi har ventet længe på, at parterne bag BPA-handicaphjælperoverenskomsten blev klar til at præsentere den endelige overenskomsttekst. Den findes nu, og det er værd at bemærke især de ændrede vilkår for opsigelse, løn under sygdom og barsel samt honorering for forbliven i tjeneste. Der er desuden skabt mulighed for en seniorordning.
Læs mere her.

 

 

Fordelsprogram på vej

I LOBPA er vi netop nu ved at søsætte LOBPA Fordele. Det er et fordelsprogram, som på grund af særlige samarbejdsaftaler skaber kontante rabatter for medlemmer og kunder i LOBPA. De første aftaler er indgået og offentliggøres snart. Lad os endelig vide, hvis der er en særlig organisation eller leverandør, som du godt kunne tænke dig, at vi undersøger mulighederne for en rabataftale med; send en mail til LKV@lobpa.dk.

 

 

Kalender

ArrangementStedDato
Netværk: ØstTaastrup13. september
Biograftur: JackieHerlev14. september
Netværk: SydHaderslev18. september
Netværk: SydvestEsbjerg25. september
Rundvisning på Moesgaard MuseumAarhus10. oktober
Opstart på ArbejdslederuddannelsenTaastrup23. oktober
Biograftur: UnderverdenHerlev23. oktober
Netværk: FynOdense31. oktober
Bag kulisserne på TV 2Odense7. november
Biograftur: En mand der hedder OveHerlev26. november
Netværk: Fyn, inkl. julefrokostOdense5. december

 

Se tilmeldingsfrister og flere detaljer på LOBPAs hjemmeside her.


Kunder i LOBPA får kørselsgodtgørelse på 1 kr. per kilometer.

Find LOBPA på sociale medier

LOBPA er Danmarks eneste landsdækkende interesseorganisation for alle med BPA. Find os og tag del i BPA-debatten på sociale medier.

 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >