Nyt fra LOBPA – LOBPA og Dansk Handicapservice går sammen om Samtænkt indsats

Til december bliver Dansk Handicapservice en del af LOBPA. Vi glæder os meget til at byde de mange, nye kunder velkommen og til samarbejdet med direktør Jan Espensen, som indtræder i LOBPAs ledergruppe.

Men én stor nyhed skal ikke stå alene. LOBPA lancerer i dag Samtænkt indsats; en skræddersyet og sammenhængende hjælperløsning uanset bevillinger på tværs af forvaltninger.

 

Kontrakten om at lægge Dansk Handicapservice sammen med LOBPA underskrives. Fra venstre ses: Næstformand i LOBPA, Susanne Olsen; formand i LOBPA, Janne Sander og direktør i Dansk Handicapservice, Jan Espensen.

 

LOBPAs direktør, Steen Pihl Sørensen (t.h.) byder officielt Jan Espensen (t.v.) fra Dansk Handicapservice velkommen i LOBPA.

 

Samtænkt indsats er nytænkt handicaphjælp 

Med udgangspunkt i den enkeltes behov for eksempelvis ledsagelse, socialpædagogisk støtte, aflastning, personlig assistance, støttepædagog og hjemmetræning kan LOBPA nu skræddersy ordninger til både børn og voksne, så de bliver så effektive for kommunen og så personlige for den handicappede som muligt.

»Hjælpen til mennesker med handicap kommer fra forskellige myndigheder, lovgivninger og kommunale kasser, så den er typisk fragmenteret med mange forskellige hjælpere på samme dag. Det er overvældende og en udfordring for familielivet,« siger formand i LOBPA, Janne Sander.

LOBPAs nye løsning, Samtænkt indsats, er et nybrud på området, fordi den leverer ét samlet hjælperteam, skræddersyet til den enkelte borgers behov, uanset hvor mange forvaltninger den offentlige betaling til hjælpen kommer fra.

Jan Espensen kommer til LOBPA med 20 års alsidig erfaring fra handicapområdet, og LOBPAs kunder kommer til at nyde godt af de ekstra kompetencer, som blandt andet skal understøtte tilbud som Samtænkt indsats.

 

Læs mere her.

 


Blev medlem i LOBPA

Få eller bliv mentor i LOBPA

Lad LOBPA løfte dit arbejdsgiveransvar


 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >