Nyt fra LOBPA – Rabat på indkøb | Kundeweb i julen | Nye netværk i Aarhus og Esbjerg

Dette efterår har summet af aktivitet med blandt andet guidede udflugter til flere af Danmarks mest imponerende seværdigheder og en utrolig netværksaktivitet. Eksempelvis deltog 15 BPA-arbejdsledere i september i det stiftende møde for et lokalt LOBPA-netværk i Esbjerg.

Den 7. december er der første møde i et nyt netværk i Aarhus, hvor LOBPA sammen med Brugerklubben i Århus skaber hyggelige rammer for, at arbejdsledere fra Østjylland kan mødes. LOBPA støtter netværkene økonomisk og inviterer lokale kræfter til at finde på spændende aktiviteter og arrangementer. Hvis du vil være med i LOBPAs netværk, kan du læse mere her.

 


Få rabat på indretning, mærkevarer, brændstof og hotelovernatninger med LOBPA Fordele. Besparelserne kan opnås af kunder, medlemmer og hjælpere ansat i LOBPA. Læs mere.
Fjerde hold af LOBPAs Arbejdslederuddannelse er i dag halvvejs. På et år har LOBPA uddannet 60 arbejdsledere fra hele landet. Læs mere.

 


Det skriver andre om området


 

 


Kundeweb i juletiden

LOBPAs Kundeweb er et effektivt planlægningsværktøj. Ikke alene giver Kundeweb den enkelte borger med BPA dyb indsigt i sit timeforbrug; når nok arbejdsledere og hjælpere udfylder hhv. Kundeweb og Hjælperweb forlods, kan systemerne samkøres til at generere en altid opdateret afløserliste bestående af potentielle hjælperes ledige perioder samt kontaktinformationer.

Afløserlisten er ikke mindre væsentlig den kommende tid, hvor sygemeldinger og ferier skal dækkes ind i julemåneden. LOBPA opfordrer derfor sine kunder til at få decembervagtplanen på plads. I det nye år vil alle kunder modtage en invitation til lokale workshops om Kundeweb. I mellemtiden er LOBPAs mange videoguides om Kundeweb tilgængelige via menupunket ‘Video og viden’ i Kundeweb.

 


Kalender


Kunder i LOBPA får kørselsgodtgørelse på 1 kr. per kilometer. Se tilmeldingsfrister og flere detaljer ved at følge linket for det konkrete arrangement.

LOBPAs arrangementer er åbent for alle med BPA. En eventuel pris kan være differentieret, så kunder og medlemmer opnår rabat. LOBPA Netværk er eksklusivt for kunder og medlemmer.

 


Få mentor i LOBPA

Blev medlem i LOBPA 

Lad LOBPA løfte dit arbejdsgiveransvar

 


 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >