Nyt fra LOBPA – Spar penge med LOBPA Fordele | Nyt netværk | Overenskomst

 

LOBPA Fordele er i luften og klar med de første rabataftaler med Q8, Scandic Hotels og Metz webshop, der sælger kendte mærkevarer til spotpris. Det er også i dette nyhedsbrev vi kan præsentere LOBPAs seneste netværk, som i denne uge mødtes for første gang i Esbjerg. Med hele seks lokale netværk og to ungenetværk er der altså god mulighed for at mødes med andre arbejdsledere til hygge og erfaringsudveksling.


Nyt LOBPA Netværk i Esbjerg

Gruppen mødes i Kvaglundparken og er for BPA-arbejdsledere i Sydvestjylland.

Vil du vide mere? Kontakt LOBPAs medlemskonsulent på jm@lobpa.dk eller tlf. 30 43 04 80.

(arkivfoto)

Overenskomsten er fuldt udrullet

Vær opmærksom på ændrede vilkår for opsigelse, for løn under sygdom og barsel samt for honorering for forbliven i tjeneste.

Du kan læse overenskomsten her.

(arkivfoto)

 


Det skriver andre om området


Spar penge med LOBPA Fordele

LOBPA er meget mere end Danmarks eneste, landsdækkende medlems- og interesseorgansation for personer med BPA. I dag lanceres LOBPA Fordele, som giver kunder, medlemmer og hjælpere ansat i LOBPA mulighed for at spare penge og opnå særlige rabatter hos foreningens samarbejdspartnere.

Fællesskabet og solidariteten, som ligger til grund for LOBPA, er grunden til, at vi kan forhandle attraktive fordele. Jo flere vi er, des bedre vilkår kan nemlig vi opnå.

For at opnå rabat skal man være tilknyttet LOBPA; enten som kunde, som medlem eller via sit ansættelsesforhold som hjælper for en kunde i LOBPA.

LOBPA Fordele er selvfinansierende, i det omkostningerne til at drive programmet opnås gennem provision og bidrag fra LOBPAs samarbejdspartnere.

Fordelene bliver tilgængelige, når man har oprettet og logger ind på sin profil på www.lobpa.dk. Læs mere her.

 


Kalender

 

Kunder i LOBPA får kørselsgodtgørelse på 1 kr. per kilometer. Se tilmeldingsfrister og flere detaljer ved at klikke på linket for det enkelte arrangement.

De fleste af LOBPAs arrangementer er åbent for alle med BPA. Visse arrangementer har deltagergebyr, og prisen kan variere, fordi kunder og medlemmer i LOBPA opnår rabat. LOBPA Netværk er eksklusivt for kunder og medlemmer.

 


Kunder i LOBPA kan deltage i en BPA-specifik mentorordning. Læs mere om at få eller at blive mentor her.

Medlemmer i LOBPA opnår rabatter og støtter arbejdet for at sikre kvaliteten i og fastholde verdens bedste hjælperordning, BPA. Læs mere om at blive medlem her.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om LOBPA eller BPA. Find direkte kontaktoplysninger her.

 

 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >