Sæt kryds i kalenderen den 11. juni

Sæt kryds i kalenderen den 11. juni

Demokratiet og sammenhold er nøgleord, når vi mødes den 11. juni 2016. Det er her vi skal udøve demokratiet og værne om vores fællesskab i LOBPA.

 

“Sammen skal vi forme LOBPAs fremtid, og vi skal stå sammen om at bevare vores BPA-ordninger. Mit mål med generalforsamlingen er at alle oplever betydningen af sammenhold, og det giver en positiv forskel at være til stede” siger LOBPAs formand, Janne Sander og fortsætter:

 

“På den kommende generalforsamling skal vi forholde os til fremtidens BPA. Ingen af os kan kigge i krystalkuglen og forudse, hvordan BPA-ordningen ser ud om ét år, men vi ved, at vores ordninger er under stort pres, og det vil vi gerne forholde os til ved generalforsamlingen.” siger Janne Sander.

 

Bestyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe, der er med til at planlægge generalforsamlingen. Arbejdsgruppen består af fire bestyrelsesmedlemmer: Ole Hjorth Mortensen, Merete Fredsted, Susanne Olsen og Janne Sander.

 

I tæt samarbejde med sekretariatet er udarbejdet et program, som vi håber tiltaler alle vores medlemmer. Programmet bliver offentliggjort medio marts, men sæt allerede nu kryds i din kalender den 11. juni 2016.

 

Generalforsamlingen holdes i år på Musholm. Musholm er verdens mest tilgængelige ferie-, sport-, og konferencecenter og ligger i Korsør. Her er der tænkt over alle detaljer, og der er harmoni mellem design og tilgængelighed. Med Musholm som ramme er der grundlag for gode oplevelser og en god generalforsamling i LOBPA.

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >