Skal der være fest, så lad der være fest

Skal der være fest, så lad der være fest

Live musik, fri bar og lækker buffet. Den 18. maj på The Merchant Room i Aarhus. Og den 10. juni på Musholm i Korsør. Læs mere og tilmeld dig herunder.

 

 

Vi har meget at fejre – og håber, du kommer

The Merchant Room

Vi fejrer BPA-ordningen og det selvstændige liv med fest, live musik og lækker mad. LOBPA sætter rammerne for forårets fest – du skal bare dukke op. Det er den 18. maj fra klokken 17.
Tilmeld dig her.

 

Generalforsamling og året fest på Musholm

Musholm

LOBPAs generalforsamling bliver årets demokratiske festdag med både grin og alvor, dans og diskussion, hvor du bliver bevæget, rørt og inspireret.

Når du deltager i LOBPAs generalforsamling, får du direkte indflydelse på kursen for LOBPAs fremtidige arbejde på områder som afløserlisten, uddannelsestilbud, politisk interessevaretagelse og meget, meget mere. Før vi fester for sjov med lækker mad og live musik, fejrer vi demokratiet og medbestemmelsen i LOBPA.
Tilmeld dig her.

 

LOBPA er hovedsponsor på nordisk turnering i el-hockey

LOBPA arbejder for bedre forhold for mennesker med BPA. Det indebærer i høj grad også retten til og muligheden for en aktiv fritid. I år støtter vi nogle af de bedste til el-hockey i Danmark, Sverige og Norge ved at muliggøre deres møde og kamp om det skandinaviske mesterskab.

Følg med i det næste Nyt fra LOBPA for at deltage som publikum. LOBPA udlodder nemlig billetter. Turneringen forgår den 26-27. maj på Musholm i Korsør.
Læs mere her.

 

Bag kulisserne i Givskud Zoo

I mandags besøgte LOBPA talstærkt Givskud Zoo. Kunder og medlemmer var inviteret med familie og ledsager til at opleve dyreparken efter lukketid, og det var en stor succes. Vi mødtes om eftermiddagen og grillede sammen inden den guidede tur rundt mellem dyrene.
Se billeder fra dagen her.

 

Find LOBPA på sociale medier

LOBPA er Danmarks eneste landsdækkende interesseorganisation for alle med BPA. Find os og tag del i BPA-debatten på sociale medier.

 

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >