Handicaphjælper til blind kørestolsbruger – Aabenraa

  • Afløser/Vikar
  • LOBPA JOB!
  • Aabenraa
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Jeg er en 55-årig kvinde, der er blind og sidder i kørestol på grund af leddegigt og rygsøjlegigt. Jeg søger en hjælper til forskellige huslige gøremål, praktisk arbejde, kørsel til behandlinger/aktiviteter, oplæsning af diverse papirer mm. Som hjælper skal du være mine øjne både i hjemmet og ude, ved at videreformidle hvad der sker omkring mig.

Som person, har jeg en positiv indstilling til livet og jeg værdsætter en gåtur hvad end det er i naturen eller i nærheden af butikker. Desuden læser jeg rigtig mange (lyd)bøger, herunder skønlitteratur, krimier og biografier. Jeg holder mig gerne opdateret på hvad der sker i samfundet.

Det er vigtigt for mig at mine hjælpere er meget stabile, da jeg er afhængig af at jeg får den hjælp jeg har brug for. Derfor er det også vigtigt at du er motiveret, ærlig og har en positiv indstilling.

Timerne fordeles på 1-2 hverdage ugentligt. Du indgår i et team af hjælpere. Hvis du har et deltidsjob på nuværende tidspunkt og ønsker flere timer eller søger et studiejob, er dette en oplagt mulighed.

Dog er det et krav, at du har kørekort.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat under LOBPA, og dermed være omfattet af overenskomsten for handicap-hjælpere indgået mellem DI & 3F/FOA. Overenskomsten kan ses på www.lobpa.dk.

Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelsen.

Startdato og ansøgningsfrist er ikke faste datoer, men opstart hurtigst muligt. Jeg indkalder løbende til samtaler.

Du er velkommen til at kontakte mig på 61 31 72 70 til en uformel snak om jobbet. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Birgit

Nødvendige kompetencer:

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >