Barselsvikariat handicaphjælper til 24 timersvagter

  • Afløser/Vikar
  • Ballerup
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Genopslag pga. for få kvalificerede ansøgere

 

 

Barselsvikariat på 30 (evt.36) timer ugentligt fra november 2017 (eller snarest derefter) til december 2018

Jeg er en 49 årig kvinde, der de sidste fire år har været komplet tetraplegiker, hvilket betyder at jeg på grund af en rygmarvsskade er total lammet fra brystet og nedefter. Jeg benytter el-kørestol og har brug for hjælp 24 timer i døgnet. Jeg er uddannet psykolog, men er ikke længere I lønarbejde. Jeg bor i hus med have i en lille landsby sammen med min hund. Der er ca. 5 km til Ballerup station.

I teamet, som består af 6 hjælpere, kører vi med et fast vagtskema, der ruller hver 4. uge. Vagterne starter og slutter kl. 8. Det er dog vigtigt, at du kan være fleksibel omkring vagtdage og mødetidspunkt. Jeg forventer, at du vil træde til i forbindelse med ferie og sygdom, hos de øvrige hjælpere. Jeg bliver din daglige arbejdsleder og LOBPA (Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance) bliver din arbejdsgiver. Lønnen følger Handicaphjælpereoverenskomsten. Du bliver timelønnet. Der lønnes desværre ikke for særlige kvalifikationer.

Arbejdet består blandt andet i, at hjælpe mig med personligpleje. Jeg har topkateter og stomi, som du gerne må have kendskab til, men det er ikke et must, da der vil være oplæring før jobstart. Derudover skal du køre min kassebil og ledsage mig ved aktiviteter udenfor hjemmet –træning, besøg, skovture, koncerter m.m. Du skal også hjælpe mig med forflytninger (lift hjemme), vending om natten, lave mad og ordne alt hvad der følger med, at have hus og have såsom rengøring og vedligehold.

En vigtig del af arbejdet består i, at assistere mig med havearbejde, som er en af mine store interesser. Det er derfor absolut en fordel hvis du har grønne fingre, har kendskab til havearbejde og ligesom jeg oplever stor glæde ved det. Som minimum, skal du kunne tåle at få jord under neglene. Du skal være indstillet på at arbejde i haven, samt gå ture i al slags vejr – og have tøj med til det. Arbejdet indebærer forskellige fysisk krævende opgaver.

Jeg ønsker en hjælper, som har en god situationsfornemmelse, har humor og godt humør, er ansvarlig, omhyggelig og som kan arbejde selvstændigt. Det er desuden vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer, og at du er hurtig til at lære rutineprægede opgaver.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige og ansvarsfulde kollegaer. Jeg søger en hjælper, som kan indgå i en gensidig respektfuld god kollegial relation. At modtage hjælp alle døgnets timer, er meget indgribende i hverdagen. Din hjælp og vores samarbejde, betyder meget for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Hvor det kan lade sig gøre, ønsker jeg at leve mit liv, så meget som muligt, som før jeg fik hjælperordning. Det betyder bl.a. at vi spiser hver for sig og at du, når jeg ikke har brug for din hjælp, skal kunne underholde dig selv på hjælperværelset og når jeg er på besøg hos venner m.m.

Du skal helst være uafhængig af offentlig transport, da her er dårlige busforbindelser (der er ca. 5 km til Ballerup station). Du skal kunne tåle hund, have et slidt B-kørekort og kunne fremvise straffe- og børneattest.

Ansøgning og eventuelle spørgsmål til stillingen, sendes til min mail: stillingbpa@gmail.com

Vedlæg dit telefonnummer i ansøgningen, så jeg kan ringe, hvis jeg har spørgsmål.

Ansøgningsfristen er den 24.10. Ansættelsessamtalerne falder løbende. Hvis du ikke har hørt fra mig inden den 15.10. er jobbet besat til anden side.

Nødvendige kompetencer: , ,

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >