Personlig hjælper søges til 32 timer!

  • Deltidsstilling
  • Brenderup
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Jeg søger en personlig hjælper til 32 timer pr. uge og de er som hovedregel fordelt på to dage. Og det er fleksende dage på ugen. Jeg er elkørestolsbruger pga. en sjælden sygdom, som går på mit centralnervesystem og degenererer hele min krop og derfor har jeg brug for personlig hjælp døgnet rundt!

Du skal være meget stabil, omstillingsparat og fleksibel! Og du skal kunne være klar til at indgå i en familie på meget tæt hold, da vi kommer tæt på hinanden i det daglige. Derfor er vores kemi det altafgørende!

Jeg har brug for hjælp til stort set alt! Og derfor skal du ikke være sart og ikke kunne hjælpe mig med al den personlige pleje, for det har jeg brug for!

Jeg er en meget engageret pige, som har mange poster i det handicappolitiske arbejde. Derfor er jeg oftest meget ude af huset til møder og andet. Og her følger du selvfølgelig også med, som min hjælpende hånd til de små ting og toiletbesøg. Med andre ord min hverdag kan svinge fra at være aktiv og på farten til at bruge dagen hjemme. Jeg er meget social anlagt, men samtidig vil jeg også gerne have tid for mig selv og bare slappe af. Jeg elsker at sy mit eget tøj og bare slappe af foran fjernsynet.

Jeg er et familiemenneske. Jeg er gift og vi har en hjemmeboende søn på 17 år. Og derudover har min mand tre børn og fire børnebørn, som vi elsker at få på besøg! Så der kan godt være dage, hvor jeg bare er hjemme og passe ”mine” børnebørn eller blot slapper af og får ordnet de daglige sysler. Og så er du jo igen en del af det.

Jeg går også til en del vedligeholdende træning, som blandt andet indeholder to gange varmtvandstræning hver uge og her er mine hjælpere med i vandet. Så det skal du være parat til.

Med andre ord du skal kunne fungere som mine arme og ben, men også være fluen på væggen.

Dine kvalifikationer skal være:
– Stabilitet/fleksibilitet: Jeg er meget afhængig af dig i min hverdag, og derfor er det vigtigt at du er stabil, og at jeg kan regne med dig. Mit liv er ikke skemalagt, og derfor har jeg behov for, at du er fleksibel. Vi når frem til de bedste løsninger med god kommunikation og fleksibilitet fra begge sider af ved jeg dog også.

– Omstillingsparathed: Som skrevet kan min hverdag svinge meget, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat. Som regel er tingene ikke planlagte, og derfor skal du kunne takle ikke altid at vide, hvad dagen vil bringe, hvorimod jeg sætter dagsordenen.

– Situationsfornemmelse: Situationsfornemmelse er en stor del af at være hjælper for mig. Du skal kunne være fluen på væggen og samtidig have øjne for, hvornår jeg har brug for hjælp. Du skal lære, at kunne mærke, hvornår du skal træde til, og hvornår du skal trække dig.

– Verdensmester i at kede dig: Når jeg ikke har brug for hjælp, skal du kunne underholde dig selv. Det kan være med en god bog, en serie på computeren eller strikketøjet der kan findes frem.

Du er ansat ved LOBPA og under deres overenskomst, som du kan læse på deres hjemmeside.

Hvis du kan se dig selv i dette job, så skriv til mig! Og fortæl om, hvorfor jeg skal vælge dig, som en del af mit team. På mail: gitterrnielsen@hotmail.com. Senest inden d. 16. oktober 2017.

 

Nødvendige kompetencer:

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >