Ansøgning om personlig hjælper 32 timer pr. uge

  • Deltidsstilling
  • LOBPA JOB!
  • Ejby - Fyn
  • 05/06/2018

Lobpa

Jeg er en mand i min bedste alder 54 år! Og jeg har lige fået en Borgerstyret Personlig Hjælperordning anerkendt og derfor søger jeg nu folk til denne hurtigst muligt

Jeg har en rygmarvsskade, som gør, at jeg sidder i el-kørestol og er lam fra overkroppen og ned. Derudover har jeg gigt. Disse ting gør, at jeg har brug for hjælp til stort set alt, så det er lige fra personlig pleje til rengøring.

Jeg er en meget aktiv mand, som elsker en god fodboldkamp på stadionet eller i fjernsynet kort sagt, jeg er sportsnørd. Derudover er jeg handicappolitisk aktiv og spiller bridge i min fritid. Jeg er ansat i Parasport Danmark som konsulent, så arbejdsopgaverne er mangfoldige.

Jeg bor alene i eget hus med have, som jo skal passes. Derudover har jeg tre store dejlige børn, som engang imellem kommer hjem heldigvis. Så det er jo vigtigt, at du forstår at være dels fluen på væggen, men også samtidig være mine arme og ben.

Dine kvalifikationer skal være:
– Stabilitet/fleksibilitet: Jeg er meget afhængig af dig i min hverdag, og derfor er det vigtigt at du er stabil, og at jeg kan regne med dig. Mit liv er ikke skemalagt, og derfor har jeg behov for, at du er fleksibel. Vi når frem til de bedste løsninger med god kommunikation og fleksibilitet fra begge sider af ved jeg dog også.

– Omstillingsparathed: Som skrevet kan min hverdag svinge meget, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat. Som regel er tingene ikke planlagte, og derfor skal du kunne takle ikke altid at vide, hvad dagen vil bringe, hvorimod jeg sætter dagsordenen.

– Situationsfornemmelse: Situationsfornemmelse er en stor del af at være hjælper for mig. Du skal kunne være fluen på væggen og samtidig have øjne for, hvornår jeg har brug for hjælp. Du skal lære, at kunne mærke, hvornår du skal træde til, og hvornår du skal trække dig.

– Verdensmester i at kede dig: Når jeg ikke har brug for hjælp, skal du kunne underholde dig selv. Det kan være med en god bog, en serie på computeren eller strikketøjet der kan findes frem.

-Kunne kører en stor bil.

Du er ansat ved LOBPA og under deres overenskomst, som du kan læse på deres hjemmeside.

Sidste ansøgningsfrist er d. 5. juni 2018.

Ansøgninger sendes til: Peder Kjær på ped@parasport.dk

 

 

 

Upload dit CV eller andet relevant dokumentation. Max. file size: 16 MB.
Maximum file size: 16 MB.


You can apply to this job and others using your online resume. Click the link below to submit your online resume and email your application to this employer.

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >