Sabbatår mellem uddannelser el. lign? Så søger kvinde med sclerose en kvindelig handicaphjælper i barselsvikariat

  • Deltidsstilling
  • Frederiksberg
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Jeg er en udadvendt og omgængelig kvinde, der søger en kvindelig handicaphjælper. Jeg bor sammen med min fuldtidsarbejdende kæreste. Vi bor i en tre-værelses lejlighed på Frederiksberg, tæt ved Lindevang metrostation.

Jeg er ikke på arbejdsmarkedet længere pga. sclerosen. Jeg har almindelige interesser: Film, musik, litteratur og kunst. Jeg er kørestolsbruger og prøver at holde min krop i gang med ridefysioterapi, vandgymnastik og anden træning. Derudover går jeg til kor og er af og til sammen med venner og bekendte.

Arbejdsopgaverne: Du skal bl.a. hjælpe ved toiletbesøg, bad, af- og påklædning, ved forflytninger samt når jeg skal have benene op på fodskamler m.m. Du skal køre mig til mine aktiviteter, og hjælpe mig med praktiske ting hjemme og ude. Du skal udføre mit bidrag til vores fælles husholdning – herunder rengøring, indkøb samt lettere madlavning.

Du: Skal være kvinde, have kørekort og være ikke-ryger. Du må ikke have katteallergi. Du skal have en god fysik, da jobbet kræver en vis fysik, selv om jeg har en del hjælpemidler. Du skal være stabil og fleksibel, og du må meget gerne bo i nærheden af Frederiksberg.

Du skal være mine arme og ben, men ikke mit hoved. Alt efter situationen skal du kunne træde i baggrunden og ikke fylde mentalt. Du skal kunne underholde dig selv, når du ikke udfører hjælperopgaver, da jeg har behov for privatliv. Du skal kunne klare at blive afbrudt ofte, da du skal hente ting til mig, hjælpe mig med at skifte stilling og hjælpe ved toiletbesøg. Du skal være tålmodig, da alt tager lang tid for mig.

Jobbet: Din faste vagtplan består af fem 24 timers vagter i løbet af 28 dage med skift kl. 06.30. En hverdag er fast samt en weekendvagt.

Jeg har brug for hjælp til toiletbesøg m.m. om natten på uforudsigelige tidspunkter, hvorfor nætterne er aflønnet som arbejde og ikke som rådighed. Du skal selv sørge for din egen mad, og være fleksibel omkring spisning af den: Jeg spiser ikke på faste tidspunkter, og det er ofte afhængigt af tidspunkter for dagens gøremål. Vi har kaffe og te til fri afbenyttelse. Skulle der være udgifter forbundet med aktiviteter uden for huset, betaler jeg naturligvis dem. Vi har et værelse, du kan opholde dig i, når du ikke udfører hjælperopgaver. Du vil blive oplært i arbejdsopgaverne, samt få instruktion i brugen af mine hjælpemidler, så erfaring er ikke en forudsætning.

Vi skal naturligvis have en god kemi.

Ansættelsen er et barselsvikariat og er tidsbegrænset til den 17. april 2018.

Ansøgningen sendes til Hjaelperjob4@outlook.dk. Skriv din alder, baggrund og lidt om dig selv.

Ansættelse under overenskomst og aflønning forestås af LOBPA, og yderligere oplysninger fås ved henvendelse til dem og på www.lobpa.dk

Ansøgningsfrist den 1. september 2017, send ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende (jobbet har start så hurtigt som muligt). Hvis du ikke har hørt fra mig inden uge 36, er jobbet besat til anden side.

Nødvendige kompetencer:

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >