Vågen nattevagt søges til NIV-overvågning 22 timer om ugen hos mand i Tårnby

  • Deltidsstilling
  • Kastrup
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Vågen nattevagt søges til arbejdsplads som ligger i Tårnby kommune. I sommerperioden vil der være vagter i sommerhus tæt på Skibby, Vellerup Sommerby. Derfor er det et must, at du har kørekort og bil.

Nattevagt søges til NIV-behandling overvågning hurtigst muligt! seneste tiltrædelse er den 20 august 2017.

Nattevagt på 22 timer pr. uge, der kører rul med 3 medarbejdere, der har 3 vagter af gangen I alt 22 timer pr. uge samt afløsning ved sygdom og ferie til mand med sklerose bosiddende i Kastrup.

Person med NIV-certifikat foretrækkes (Kursus kan evt tages på RCØ).

Der kan forekomme forefaldende opgaver i øvrigt. Du vil sammen med de øvrige nattevagter skulle sikre, at alle vagter besættes ugens 7 dage, hvorfor fleksibilitet i forhold til vagtplansændringer er et must. Vagterne vil begynde kl. 22.30 og slutte kl.07.00 (Nogle dage kl. 08.00) og kan ligge på alle ugens dage. Oplæring vil finde sted i hjemmet.

Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE & 3F/FOA. Overenskomsten kan ses på http://www.lobpa.dk. Jeg vil selv stå for den daglige ledelse.

Er dette noget for dig, så send en kortfattet ansøgning (gerne med billede) omfattende:
•hvordan du vil beskrive dig selv

•hvilke type af job du har haft

•hvorfor du søger jobbet.

Jobbet kræver NIV-certifikat og hvis du er den rette medarbejder, vil vi tilbyde, at du kan tage et NIV-certifikat, hvis dette ikke haves.

Du skal kunne fremvise straffeattest.

Ansøgningen bedes indsendt til adresse: olsen1964@gmail.com hurtigst muligt, hvortil spørgsmål også kan rettes. Samtaler vil finde sted løbende, og jeg håber, du kan begynde umiddelbart efter oplæringen. Har du ikke hørt fra mig senest den 20. august 2017, er jobbet besat til anden side.

Nødvendige kompetencer: ,

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >