Handicaphjælper – Nyborg

  • Deltidsstilling
  • LOBPA JOB!
  • Nyborg
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Jeg er en 62 årig tømrer, der efter en arbejdsulykke i december 2011 er blevet tetraplegiker og er lam fra halsen og ned. Jeg sidder i el-kørestol og er respiratorbruger. Jeg er bevilliget BPA jf. § 96-ordning og er selv daglig leder i min hjælperordning. Mine interesser er frisk luft, vedligeholdelse af hus og have, naturoplevelser.  Jeg kan godt lide at tage på besøg hos familie og venner og få besøg. Jeg er gift og bor på landet i Bovense ved Nyborg.

Jeg har brug for hjælp til:

Personlig pleje – Træning og bevægelse af arme og ben (det kræver en god fysik). – Havearbejde – Værkstedsarbejde – Lettere husligt arbejde – Ture ud af huset osv.

Jeg har brug for 1 hjælpere til et stabilt team, der arbejder i døgnvagter af 25.5 timer. Evt. kan vagterne deles i 12 timers vagter. Morgenskift er 7.30. Stillingen er på 76,5 timer på 4 uger. En hjælper med respirator erfaring i Triologi 100 vil blive foretrukket, oplæring vil ellers foregå i hjemmet med godkendelse på OUH med fuld løn under oplæringen. Der tilbydes 1 fuldtidsstillinger + mulighed for afløsning ved sygdom, ferie mm. Jeg tilbyder et godt afvekslende job med højt til loftet.

Mine forventninger til dig er at:

Du har ordenssans – Du har kørekort (jeg har min egen bil, som du skal køre) – Du er fleksibel, hvad angår afløsning ved sygdom og ferier i teamet – Du er mellem 30 og 50 år. – Du er handlekraftig og sørger for at de ting, vi aftaler, kommer til at ske – Du kan arbejde selvstændigt og effektivt – Du er tålmodigt og har et roligt gemyt

Du bliver ansat i LOBPA som er omfattet af BPA-overenskomsten og med fast arbejdssted hos mig.

LOBPA varetager arbejdsgiverfunktionen. Tiltrædelse: hurtigst muligt med oplæring forinden. Ansøgningsfrist: 27. august 2017

Ansættelsessamtaler: Afholdes i uge 35. Hvis du ikke har hørt noget senest den 4. september 2017 – er stillingen besat til anden side.

Ansøgning stiles til: John Rosenqvist Petersen på mailadresse: johnrosenqvist@gmail.com

Nødvendige kompetencer: ,

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >