Hjælper søges til ung gut

  • Fuldtidsstilling
  • Varde
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Jeg er en ung gut på 21 år. Jeg har muskelsvind og er el-kørestolsbruger. Jeg bruger også Bi-pap, men det er hovedsageligt om natten. Jeg har også svært knogleskørhed, så man skal være forsigtig, når man arbejder med mig. Jeg er bosat i Varde kommune, hvor jeg bor i eget hus med mine forældre.

Jeg søger en hjælper i dagtimerne, hvor arbejdstiden i gennemsnit er på 37 timer om ugen, der lige nu er fordelt på mandag tirsdag, onsdag og fredag.

Jeg skal bruge hjælp til det fysiske og praktiske omkring mig og min hverdag, såsom toiletbesøg, rengøring, madlavning, indkøb, lægebesøg, aktiviteter ud af huset, dosering af medicin, osv.

Krav til dig

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab og erfaring i brug af loftlift, sejl og Bi-pap. Da der vil være en del aktiviteter/ture ud af huset, er det vigtigt, at du har kørekort og er tryg ved at køre en minibus. Du skal have et godt humør, være udadvendt, glad og positiv. Det er vigtigt, at du er tålmodig som person og har empati for andre mennesker. Du skal være god til at lytte og snakke med. Da jeg er meget afhængig af din hjælp, er det vigtigt, at du er stabil, fleksibel og pligtopfyldende. Aldersmæssigt skal du være sidst i tyverne eller derover.

Du vil blive ansat under LOBPA, og vil være omfattet af overenskomsten for BPA indgået mellem DE, FOA og 3F. Jeg er selv arbejdsleder, mens LOBPA administrerer det praktiske omkring løn, pension mv.

Har ovenstående fanget din interesse, hører jeg meget gerne fra dig.

Begrundet ansøgning og cv sendes til k_skytte@hotmail.com

Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du ikke har hørt fra mig inden den 10. august, vil stillingen være besat til anden side.

Glæder mig til at høre fra dig.

Chris Skytte

 

Nødvendige kompetencer: , ,

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >