Handicaphjælper samt afløser – Svendborg

  • Deltidsstilling
  • Vester Skerninge
  • Ansøgninger er blevet lukkede

LOBPA

Da en af mine hjælpere skifter til job nær sit hjem, søger jeg ny “LANGTIDSHOLDBAR” hjælper snarest!

Jeg er mor og hustru – og blev i 2013 lam fra halsen og ned. Derfor har jeg hjælpere (efter lov om Borgerstyret Personlig Assistance, BPA)  i alle døgnets timer i familiens og mit hjem, 10 km fra Svendborg i landsby uden offentlige transportmuligheder.

Følgende arbejde i privat hjem tilbydes:

1 fast stilling som min hjælper fra den 22. oktober 2017.

Stillingen omfatter 4 dagvagter og 7 nattevagter på primært hverdage, men også weekender (i alt 33 timer/uge)  i løbet af de 4 uger, som arbejdsplanen ruller over.
+
1 stilling som vikar/ferieafløser fra den 22. oktober 2017 for mit team af 5 hjælpere; nogle har kun dag- eller nattevagter, nogle har en blanding (mellem 30 og 37 timer)

i hverdage såvel som weekender.

Som dagvagt samarbejder du med hjemmeplejen om personlig pleje og forflytninger med lift. Med mig samarbejder du om opgaver i og omkring hjemmet samt kørsel med mig i min bus til diverse formål – kort sagt professionel hjælp til at være mine arme og ben; hovedet fejler ikke noget. Hver dagvagt er på 14 timer.

Som vågen nattevagt hjælper du med mit behov for at bruge Bi-pap på grund af min stærkt nedsatte lungekapacitet. Du giver mig masken på og af – og støtter mig i at få en rolig søvn, bl.a. ved at du yder årvågent tilsyn. Hver nattevagt er på 10,5 time.

Jeg er daglig arbejdsleder, og LOBPA er arbejdsgiver. Uddannelse inden for branchen ikke nødvendig. Tjek timeløn og overenskomst på www.lobpa.dk. Der indhentes børne- og straffeattest. Via sidemandsoplæring fra mine hjælpere og gennem min vejledning erhverver du relevante færdigheder og udvikler nødvendige kompetencer, så den gensidige forpligtelse holder flere år.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er:

• Kvinde, ikke-ryger & opmærksom på en høj hygiejnisk standard.

• Loyal: viser forståelse for mit og min families privatliv & overholder tavshedspligten.

• Pålidelig: forstår din rolle som medarbejder & viser stabilitet i at dække dine vagter.

• Fleksibel: er indstillet på at være vikar, hvis dine kollegaer er syge eller har ferie.

• Empatisk: er betænksom & lydhør over for den situation, der hersker i hjemmet.

• Rolig: hviler i dig selv & viser omtanke og nænsomhed i arbejdet.

• Tolerant over for hunde (vores kærlige Cocker Spaniel).Send din ansøgning med FOTO til mig på mail til: bedstmuligt@gmail.com

senest d. 14. oktober 2017 kl. 12 med TELEFONNUMMER til kontakt. Skriv om din uddannelse, hidtidige arbejdsforløb og baggrund for at søge stillingen.

Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Samtaler afholdes primært i uge 42. Bliver du ikke kontaktet inden d. 20.-10., må stillingen anses som besat til anden side. Med mindre du frabeder dig det, beholder jeg din ansøgning i påkommende tilfælde.

Nødvendige kompetencer:

LOBPA bygger på principperne bag Independent Living-bevægelsen

– retten til at træffe valg for eget liv og retten til at leve et selvstændigt liv.

Læs mere om vores principper her >